Tillbakablick från helgen...

...nu är man hemma igen, har dessvärre fått något virus eller nåt. Huvudvärk, halsont och snorrig...Fy!!

I fredags började vi helgen med att åka mot kusten utanför Nyköping. Vi stannade till i lilla Åkerstyckebruk och tog en "glasspaus". Sedan fortsatte vi förbi Skottvångsgruva, Krampan och tog oss fram på småvägar till en udde precis vid havet. Vi slog upp campet, tände grillen och till middag blev det: Grillad kyckling , Quinoasallad med oliver, fetaost, rödlök och avokado. Middagen avslutades med espresso och Chokladpudding med vispgrädde.

     
     
Foto: © Mattias Granberg

Vi började lördags morgonen med en god frukost, sen packade vi ihop ”campet” och åkte till Toves mamma med familj där vi serverades brunch. Mätta och belåtna åkte vi vidare hem till Toves pappa för att duscha av oss och göra oss fina inför kvällens föreställning av Jesus Christ Superstar.

 
Toves båda systrar är med i föreställningen och det är alltid lika roligt att se dem på scenen.  Jag passade på att ta lite bilder under föreställningen men det var inte många som blev bra. Jag satt lite dåligt till och försökte ta så gott det gick mellan alla huvuden i den mörka salongen utan blixt.
 


 
Foto: © Mattias Granberg


Kommentarer
Postat av: Anonym

Frukost är alltid bra. ;)

2010-06-11 @ 02:38:59
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0