Kroatien 2013

Nu är vi ute och åker i Europa igen.

Detta är Hugos första resa utanför Sveriges gränser. Vi startade vår resa med att ta färjan från Göteborg till Kiel söndagen den 11 augusti. Båtresan gick galant och väl framme i Tyskland rullade vi upp på motorvägen och körde söderut mot München. Hugo trivdes väldigt bra i bilen och innan vi stannade för natten hade vi avverkat 70 mil. Vi hittade ingen campingplats då vår ouppdaterade GPS visade oss i cirklar så vi parkerade mellan långtradarna vid ett Truckstop. Vi kröp alla tre in i släpet och somnade till Autobahns dån…

När vi vaknade på morgonen hade nästan alla långtradare hunnit iväg, vi åt lite frukost och fortsatte vi med. Även idag gick det bra och efter ytterligare 70 mil i bilen rullade vi in på en campingplats i Rabac, Kroatien.

Där stannade vi i två nätter innan vi åkte vidare till nästa camping nära staden Rovinj. På denna camping har vi varit sedan dess och har hunnit med både långa cykelturer, promenader, sol och bad.

Hugo har träffat många nya vänner på stranden, vid poolen och vid tältet och nu har Hugo och vi träffat en svensk familj från Falkenberg som vi umgåtts med på dagarna och kvällarna.

Vad vi sett så är vi de enda svenskarna här på denna camping med 7000 platser.

Till denna resa har vi byggt oss en expeditionsvagn av en Sankey trailer. 

    


Kommentarer
Postat av: Anonym

Good preparation,i see. good luck in your adventure! (Bob)

Svar: Yes...and we are having a great time here in Croatia :)
UPPLEVA

2013-08-22 @ 20:30:23
Postat av: Bob

Oh,that's nice!!

2013-08-26 @ 18:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0