Nu verkar våren komma...

 
Var ute och tog en promenad runt tomten för några dagar sedan, snön ligger fortfarande som ett vitt täcke över landskapet. Hoppas på att de n starka vårsolen sol skiner på himlen nu om dagarna smälter bort snön så vi kan påbörja vårt bygge.

2011 kommer att bli ett händelserikt år med mycket arbete. Vi ser båda fram emot det så det gäller bara att hålla ångan uppe. Samtidigt måste vi vara uppmärksamma så att vi inte sliter ut oss....


De e mycke nu...!

....under de senaste veckorna har all ledig tid gått åt till att fixa med allt inför bygget. Det är helt otroligt hur mycket papper det ska fyllas i innan man ens får börja bygga...

Igår kom äntligen det efterlängtade BYGGLOVET! Så nu är vi ett steg närmare START...

Nu gäller det bara att få in allt till Byggfelsförsäkringen som enligt alla vi pratat med aldrig går att få ut något på om det händer något men att man måste ha den enligt lag....ibland verkar det finnas för mycket underliga lagar?

Avloppet ska förhoppningsvis grävas till tomtgräns inom 2 månader, sen är det bara att gräva vidare på tomten!

Under eftermiddagen tog vi en skön promenad i solnedgången i närområdet runt tomten. Naturen är helt underbar och när vi knatade upp för Sofiebergskullen såg vi solen gå ned i fjärran! Här kommer det vara underbart att sitta i gräset om sommaren :)


RSS 2.0