Dags för hemfärd...

...dagarna går och nu är det dags att åka hemåt. Vi har haft många sköna dagar på vår resa till Kroatien. Hat tyvärr inte hunnit ladda över några foton till detta inlägg utan för göra ett inlägg med lite fler foton från resan vid ett senare tillfälle.

Nu är allt packat och klart, bara att hacka på vagnen bakom bilen och hoppa in i bilen.

Hugo är ivrig...och säger "Hoppa bil"...så det är bäst vi drar vidare!

…dagarna går!

Sedan senaste inlägget har vi bytt camping. Den nya campingen ligger bara ca 3 mil från den förra men trots det hann resan dit bjuda hela familjen på blodsockerfall. Efter att hittat en fin plats och slagit upp campet blev vi lyckligt överraskade av att nya campingen hade semesterns hittills godaste pizzor! Blodsockerfallet fick sig en omgång och kvällslugnet kunde infinna sig.

Kvällslugnet och skönhetssömnen avbröts dock av ett förskräckligt oväder. Trots att blixtarna och dundret gick hand i hand och marken skakade vaknade vi välbevarade…till en strålande sol! 

Första dagen hittade Hugo en ny lekplats som hade en klättervägg och ett ”spindelnät” att klättra i….Hugo for upp och ned då han är grym på att klättra. Undra när han kan börja på en klätterklubb? 

Om ni undrar varför det är så glest mellan inläggen beror det på att vi inte haft tillgång till Internet hela tiden och att vi har semester!

   
   

Siesta....

....efter lunchen, som idag var pannkakor!
 
Här kommer lite foton! 
 
Nu ska jag ner och sola och bada! 
 

Kroatien 2013

Nu är vi ute och åker i Europa igen.

Detta är Hugos första resa utanför Sveriges gränser. Vi startade vår resa med att ta färjan från Göteborg till Kiel söndagen den 11 augusti. Båtresan gick galant och väl framme i Tyskland rullade vi upp på motorvägen och körde söderut mot München. Hugo trivdes väldigt bra i bilen och innan vi stannade för natten hade vi avverkat 70 mil. Vi hittade ingen campingplats då vår ouppdaterade GPS visade oss i cirklar så vi parkerade mellan långtradarna vid ett Truckstop. Vi kröp alla tre in i släpet och somnade till Autobahns dån…

När vi vaknade på morgonen hade nästan alla långtradare hunnit iväg, vi åt lite frukost och fortsatte vi med. Även idag gick det bra och efter ytterligare 70 mil i bilen rullade vi in på en campingplats i Rabac, Kroatien.

Där stannade vi i två nätter innan vi åkte vidare till nästa camping nära staden Rovinj. På denna camping har vi varit sedan dess och har hunnit med både långa cykelturer, promenader, sol och bad.

Hugo har träffat många nya vänner på stranden, vid poolen och vid tältet och nu har Hugo och vi träffat en svensk familj från Falkenberg som vi umgåtts med på dagarna och kvällarna.

Vad vi sett så är vi de enda svenskarna här på denna camping med 7000 platser.

Till denna resa har vi byggt oss en expeditionsvagn av en Sankey trailer. 

    


RSS 2.0