Halloween middag




   
Foto: © Mattias Granberg

Vår Halloween meny bestod av:

Kokta rödbetor med chèvreost, honung och pinjenötter på en bädd av roccula

Helstekt vitlöks & rosmarin entrecôte med kantarellsmör och rostad hasselnötspotatis

Vit chokladmouse på en bädd av rårörda lingon och chokladdöskalle


Recepten är hämtade ur kokboken "En god höst" och  fantasin...


Kommentarer
Postat av: Anna

Mysigt de såg ut=)

2009-11-12 @ 16:53:42
URL: http://smultronet1.blogg.se/
Postat av: Chozan

Gudars vilken fin tapet ni har där =O

2009-11-13 @ 16:39:47
URL: http://metrobloggen.se/chozan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0