Dystra nyheter....

För några dagar sedan fick jag besked om att expeditionen till Mongoliet inte går att genomföra.


Anledningen till detta är:
(brev från www.4x4expedition.se)

För att få ryskt double entry visum som behövs så krävs det en inbjudan av ett ryskt företag. När vi väl är inne i Ryssland ska det registreras på Ryska migrationsverket var vi befinner oss varje dag.

Inbjudan är fortfarande inga problem men företaget som skulle sköta registreringen åt oss under resan har backat, de kan inte längre erbjuda den tjänsten öster om Moskva. Det skulle innebära att vi hade varit tvungna att förboka alla övernattningar på hotell genom nästan hela Ryssland och anmäla oss till Ryska migrationsverket i princip varenda dag.

Det är omöjligt att veta exakta datum i förväg var vi kommer att befinna oss och det hade tagit bort det mesta av friheten som denna typ av resa annars ger.

Därför blir vi nu tvungna att ställa in expeditionen till Mongoliet. Riktigt tråkigt men det är sånt man inte kan råda över, det som var möjligt för några månader sedan är nu helt bom stopp. =(

Detta besked var inte roligt att få, var verkligen laddad för att åka!

Nu får man tänka om...och försöka hitta på någon annan resa till sommaren. Allt beror på om min arbetsgivare är villig att ändra om tiden för min ledighet...

Ja, ja...vi får se vad det blir!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0