Strandstädning på Ringsegård strand     
           

Foto: © Mattias Granberg

För några helger sedan var jag och min bror i Falkenberg och presenterade märket Wainman. På stranden fanns ytterligare två märken som likt Wainman visade sina produkter och för de som ville prova var det bara att hoppa i plurret...

Dagen börjades med att alla, representanter och besökare städade stranden, allt från små kapsyler till rejält stora saker. Totalt fick vi ihop cirka 250 kg.

Städdagen gjordes i samverkan med Falkenbergs komun som kom och hämtade sopporna efter helgen.

Stränder städas från skräp över nästan hela världen, allt för att behålla dem rena och vackra. Ett väldigt bra projekt måste jag säga och jag ställer gärna upp igen!

Tänk på vart du slänger ditt skräp i sommar!!
 
Utklipp från Nordic Surfers Mag hemsida:

”Ocean Initiatives” anordnas över hela världen. I år städas över tre hundra platser längs hela den europeiska kusten, men också i Afrika, säger Matthew Fader.

Följ länken nedan om ni vill läsa mer om detta städprojekt:Nyfiken på att testa eller köpa Kite till sommaren, gå in på länken nedan och hör av er till min bror Andreas:Kommentarer
Postat av: Åsa Z

Sv: Jo vi var i Kambodja förra året och stortrivdes vill jag lova! Tempel i all ära, men det känns som jag fick lite nog av det efter fem dagar så det kändes lagom att dra vidare då.

Folket i Kambodja är så vänliga och trevliga så det finns inte ord för det, älskar det landet och skulle lätt kunna tänka mig att åka dit igen.Nu har vi gjort om våran rutt lite sedan detta inlägg så det blir nog inte Vetenamn eller Laos, men där emot ska vi åka till Sri Lanka och Borneo och utforska deras djungel och dylikt.Tack att du läser min blogg!!

2010-05-27 @ 19:57:26
URL: http://asaz.blogg.se/
Postat av: MATILDA

man tackar ! kul du gillade det :D

2010-05-27 @ 23:31:56
URL: http://lbm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Shit alltså..

2010-05-28 @ 10:56:53
URL: http://conler.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0